Monday, June 22, 2009

Apa je..

salam, apa kbr?..perghh lama giloz aku x post any entry ek..xde idea apa yg patut aku tulis..nk kata bz xdelah bz sgt maybe aku lah ni byk abiskan masa kat FB aku kot..hehehe..sekali pandang blog ni mcm sepi je sbb xde apa2 yg baru..


apa yg aku nk update ek..this week aku nk gi trengganu, bwk parents aku jalan2 b4 dorang pg umrah dan berpuasa kat sana..parents aku balik maybe dalam 7 syawal so aku beraya lah sorang2 kat melaka ni..huhuhuhu..akak n abg aku masing2 raya kay umah mertua..tggl lah aku n isteri aku..nasib baik keluarga mentua aku baik2 belaka so xdele rasa sgt2 kan..kak era aku maybe beraya di jepun sbb ikut hubby dia..

ermmm..sian kucing aku raya sorang2...aik, naper aku citer pasal raya plak ni..hehehe..hah, esok citer robot (transformers) keluar so apa lagi jom le gi tgk ramai2..mesti best sequel kali ni..Revenge of the fallen..hahaha..aku plan nk tgk next week..hahaha..

ok guys..jumpa lain kali..daa..


0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online