Wednesday, December 10, 2008

10/12/2008

hye..apa kabar..xde apa yang nk dituliskan hari ni just nak citer apa yang berlaku ari ni..hari ni biasa mcm hari biasa tp pagi tadi ada officer dari DOSH (Department of Safety and Health) dtg nk buat audit kat sini..Alhamdulillah semuanya baik2 belaka..thanks juga kpd Pn Nora yg menghadap officer ni sorang2..salute wei..kpd our org kuat kitorang En Suzaliy..thanks a lot bro..Lu mmg rajin n kreatif ngan bantuan team mate mu...Mcm biasalah, kenalah kitorang ni ajak officer ni makan2 kat Ikan Bakar Malim, Ayer Keroh branch..bkn dorang mintak tp kitorang yg bagi..hehehe..maklumlah lepas audit le katakan..nnt xlepas pulak...

Tengahari tadi, gi etiqa takaful utk bayar life insurance saya..persiapan utk masa depan..apa2 jadi nnt senang kat parents n my wife..kayo wei..hehehehe..harap2 xde apa yg berlaku nnt..Amin..

Esok, dlm kul 5 pagi dah kena kuar umah sbb ada meeting kat sana plak..pergi ngan Pn Nora ( bakal big bos ni), En Suzaily our dedicated engineer and me...ngantuk seh nk gi pagi2 ni..dah lah malam ni plan nk cycling..adus..kena cancel le mcm ni..

kul 2 pagi ni, Man U ada game...hope korang mng lah ye...even korang dah masuk kalah mati stage..gud luck bro..

k geng..Adios..

2 Comments:

  1. A.R.A.S.H. 910 said...
    wei mana leh treat auditor mcm tuh..salah tew...kikiki...bgn 5am?? meeting kt ne bro?? giler r..
    mhs said...
    hehehe...biasalah man, give n take..aku meeting kat jb man..

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online